Ons assortiment

Springkussen Circus open

Springkussen Circus open 4 x 3m.
Dit open springkussen past prima in uw binnengelegenheid, want het is niet hoger dan 2,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 70,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Boerderij met dak

Dit boerderij springkussen is een leuk springkussen met mooie thema prints en frisse kleuren en glijbaan. Afmeting is 4×4.5m.

De 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 85,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Boot

Springkussen boot. Niet weg te denken uit het verhuurprogramma en door zijn vorm wanen de kinderen zich als jonkvrouw, piraat of matroos. Het kussen is totaal 9x4m en is door zijn kleuren en vorm een eyecatcher op ieder feest. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 100,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Krokodil

Nog meer plezier met alle extra functies die dit springkussen krokodil heeft. Kinderen stappen om te beginnen een hindernisbaan binnen en kunnen na het overwinnen van alle hindernissen het kussen weer verlaten via de aaneengesloten glijbaan. De afmeting is 5,5×5,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 115,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Dolfijn

Nog meer plezier met alle extra functies die dit springkussen Dolfijn heeft. Kinderen stappen om te beginnen een hindernisbaan binnen en kunnen na het overwinnen van alle hindernissen het kussen weer verlaten via de aaneengesloten glijbaan.De afmeting is 5,5×5,5m, Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 115,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen multiplay Onderzee

Springkussen Onderzee huren? Dat biedt uren plezier met klimmen klauteren en glijden. Niet weg te denken uit het verhuurprogramma en door zijn leuke afbeeldingen is het een groot feest. Het kussen heeft een regendak en een afmeting van ruim 5×6,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 115,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen multiplay Carrousel

Het carrousel springkussen is door zijn vrolijke kleurstelling en clown animaties een feestelijk springkussen en daardoor breed inzetbaar. Dit carrousel multifun springkussen is een populair item. Het ronde puntdak geeft het springkussen de sfeer van een circustent.

Prijs: Prijs: € 115,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Disco fun

Het originele disco springkussen van Revandoverhuur is een nieuwe sensatie op het gebied van springkussens. Dit disco springkussen wordt compleet geleverd inclusief LED verlichting en geluidsbox met MP3 speler. Zo kunt u op elke locatie uw eigen disco maken.

Prijs: Prijs: € 135,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Racewagen

Wie wil er nou niet in een raceauto springen? Afmetingen zijn 5×7 meter en 4 meter hoog. Fantastisch springkussen en gegarandeerd succes. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 120,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen/hindernisbaan Regenboog

Springkussen/hindernisbaan Regenboog met regendak is een super groot springkussen met uitdagende obstakels. Glijbaan, klimmuur en andere obstakels maken dit springkussen tot een fantastisch springkussen.

De afmeting van dit springkussen is ruim 7.5m diep en 5.5m breed. Topattractie

 

 

Prijs: Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Clown Multifun

Springkussen clown multifun 6 X 8 m.
Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor het springkussen clown multifun met grote glijbaan. Dit is de favoriet van ieder kind. Dit springkussen valt erg op door zijn hoogte en frisse kleuren. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen / Hindernisbaan Atlantis 12m

Super leuk springkussen/ hindernisbaan, met leuke spelelementen. Een waar paradijs om te rennen, klimmen en klauteren. De baan is ruim 12x5m, dus een ware eyecatcher. Opzetten en afbreken 35 euro extra

Prijs: Prijs: € 175- euro per dag (2e dag gratis)


Stormbaan / Hindernisbaan 17m

TOP stormbaan!!! ruim 17m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke baan met haar frisse kleuren en leuke spelelementen. Geschikt voor alle leeftijden.  Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 225,- euro per dag (2e dag 50% korting)


Castle Run huren 16 meter

TOP ATTRACTIE!!! ruim 16 m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke baan met haar frisse kleuren en leuke spelelementen. Geschikt tot 18 jaar. Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 225,- euro per dag (2e dag 50% korting)


Bugs Bunny XXL glijbaan

De megaglijbaan van 12x5m huurt u bij Revandoverhuur. Deze topper is 7 meter hoog en een waar spektakel voor ieder feest of evenement . Deze zware jongen weegt ruim 300kg dus passend vervoer is gewenst. Indien wij het kussen opzetten en afbreken brengen wij 50 euro extra in rekening.

Prijs: Prijs: € 195,- euro per dag.


Ranjakabouter huren of GRATIS

Het huren van een ranjakabouter doet u bij Revandoverhuur. De kinderen kunnen zelf een verfrissende drank tappen uit deze limonade machine! Dit sprookjesfiguur is een niet te missen attractie voor ieder kinderevenement, zoals een kinderfeest of buurtfeest. De ranjakabouter wordt geleverd zonder ranja en bekers.

GRATIS; U krijgt de Ranja Kabouter gratis indien  u daar een springkussen bij huurt. uiteraard indien beschikbaar.

Prijs: Prijs: € 20,- euro


Springkussens huren

Revandoverhuur biedt een groot assortiment springkussens aan die u kunt huren tegen de laagste prijs. Hierdoor kunt u goedkoop een springkussen huren wat bij u past. Door de gunstige afhaallocatie in Maarheeze verhuren wij springkussens door heel Brabant en Limburg. De prijzen zijn inclusief btw en indien gewenst voor een heel weekend tegen de dagprijs. Wenst u nog meer vermaak? Bij Revandoverhuur kunt u ook terecht voor het huren van een stormbaan, survivalbaan en voetbalspellen.